Appeal Permanent Makeup

OM PMU

Appealing

EYEBROWS


Trendene på øyenbryn endrer seg gjennom årene og jeg har derfor fokus på å lage bryn som er tidløse. Øyenbrynene skal passe ditt ansikt og vi ser på farge og fasong sammen før vi setter i gang.

Hairstrokes

Denne teknikken etterligner hårstrå hvor ett og ett strå bilr tatovert inn sammen med dine naturlige brynshår. Stråbryn etterlater et naturlig resultat som får dine bryn til å se fyldigere ut.


Har du fet/oljete hud eller store porer anbefales ikke denne teknikken.

Powder brows

Dette er en teknikk hvor det tatoveres en jevn "skygge" sammen med dine brynshår. Brynene får fylde og blir mer markerte. Det vil etterlate et sminket resultat som ligner på pudder.


Denne teknikken passer til alle hudtyper og kan også utføres med ombré effekt.

Combo brows

Med en kombinasjon av hairstrokes og powder brows får du et resultat som ligner på myk hverdagssminke. Starten og øvre del av brynet vil ha hårstrå slik at det ser ut som du har sminket brynene lett.


Denne teknikken kan utføres på de fleste hudtyper.

Appealing

EYELINER


Tatovering av eyeliner kan også bli gjenkjent som lashliner på grunn av plasseringen - helt på vippekaten sammen med øyenvippene. Eyeliner/lashliner gir inntrykk av fyldigere vipper og gjør at øynene dine blir mer markerte. Dette er for mange en praktisk tatovering som gjør at du får et mer våkent blikk, spesielt på dager hvor du ikke bruker mascara.

Lahsliner

Den tynneste og mest naturlige varianten av eyeliner. For deg som ønsker å forsterke vipperoten uten å se sminket ut.


Linjen følger vippekanten din og gir intrykk av fyldigere vipper og et mer åpent blikk.


På bildet ser du grodd resultat av brun lashliner.

Classic eyeliner

Eyeliner er en tynn linje som tatoveres sammen med dine vipper, helt ved vippekanten. Linjen følger fasongen på øyet ditt og gir inntrykk av fyldigere vipper.


Eyeliner kan du også få under øyet, og ønsker du oppe + nede kan du benytte deg av pakkedeal hvor du sparer både tid og penger.

Winged eyeliner

Winged eyeliner er eyeliner med et løft på enden av øyet.


Størrelse og lengde på vingen tas med utgangspunkt i din øyefasong. Opptegning blir alltid gjort før vi starter pigmenteringen.


Resultatet vil være sminket.

Appealing

LIPBLUSH


Framhev leppene dine med jevn og naturlig farge! Om du ønsker mer markerte lepper, jevnere leppefarge, fyldigere lepper eller ønsker å rette opp i symmetrien er lipblush en fin løsning. En naturlig leppefarge blir tatovert på leppene dine og langs leppekanten for å definere leppene. Det er mange forskjellige farger å velge mellom, og både farge og fasong ser vi på sammen før vi starter.

Soft lipliner

Soft lipliner markerer ytterste del av leppekanten for mer definert fasong og volum. Soft lipliner vil si at liplineren ikke er en hard linje rundt leppen, men en myk overgang mot din egen leppefarge.


Bildet er tatt rett etter behandling og fargen vil reduseres med ca. 50% etter de har grodd. Leppekanten hennes vil da bli litt tydeligere med en litt synligere farge.

Lipblush

Jevn leppefarge som gir et friskt resultat. Lipblush kommer i mange varianter hvor du får komme med ønsker til farge og fasong.


Det mest ettertraktede resultatet hos Appeal er en frisk og naturlig leppefarge.


Bildet viser grodd resultat etter 2 behandlinger i en oppløftende rosafarge.

Bright lips

Noen har mørke lepper eller en mørk kant rundt leppen som de ønsker å nøytralisere. Bildet viser grodd nøytralisering etter 1 behandling.


Ved bright lips-behandling kan vi også justere på farge og fasong, men etter vi har fullført 1 runde med nøytralisering. Du vil i dette tilfellet mest sannsynlig behøve en 3. behandling.

ANDRE TJENESTER


Skjønnhetsflekker, fregner, vippeløft med farge, lightening, removal og emergancy removal er også tjenester jeg tilbyr.

Skjønnhetsflekk/fregner

Skjønnhetsflekker og fregner gir ansiktet en ekstra detalj. Disse populære behandlingene gir deg et semipermanent resultat som vil bli lysere med tiden, noe som gjør at du for eksempel kan følge trendene eller gjøre noe du har hatt lyst til uten at det varer livet ut.


Resultatet varer mellom 1-3 år.

Vippeløft m/farge

Slipp å ta i bruk vippetangen hver morgenen! Med vippeløft peker vippene opp og gir deg et våkent blikk. Behandlingen inkluderer også farging av øvre vipper. Dette er en behandling du kan gjøre jevnlig uten å skade vippene.


Vippeløft er like fint uten mascara som med, og resultatet varer opp til 8 uker.

Lightening/Removal

I noen tilfeller ønsker man å lysne eller fjerne gammel PMU eller microblading. Denne behandlingen utføres uten laser og egner seg veldig bra til å lysne/fjerne PMU på bryn, eyeliner eller lipliner.


Les også mer om emergancy removal HER om du nettopp har fått PMU eller microblading og angrer.

VIKTIG INFO


- Ingen alkohol dagen før behandling
- Unngå soling/solarium et par dager før behandling
- Drikk godt med vann uken før oppsatt time, huden din liker det :)
- Vi tatoverer kun på frisk hud
- Gjør deg gjerne noen tanker om hvilket resultat du ønsker
- Spis, drikk og bruk toalettet før timen din slik at kroppen din er fornøyd under behandlingen
- Kom som du er!- Du får med et lite kit som inneholder noen bomullspads, q-tips, etterbehandlingskrem og etterbehandlings guide. Følg denne nøye
- For å unngå infeksjoner anbefales det å ha ekstra bomullspads og q-tips hjemme til behandling av din nye permanente makeup
- Det behandlede området kan ikke sminkes de første 7 dagene etter behandlingÅRLIG PÅFYLL (INNEN 18 MND): Er det over 18 mnd (1,5 år) siden du fikk permanent makeup og ønsker påfyll kan du ta kontakt slik at vi kan finne en pris til deg. Prisen vil ta utgangspunkt i hvor mye som er igjen og om vi eventuelt må korrigere farge eller fasong. Send meg gjerne mail med bilder av din PMU eller book gratis konsultasjon- Vi kan ikke utføre permanent makeup av lashliner/eyeliner dersom du har vippeextention, vi anbefaler å fjerne vippene et par dager før behandling
- Vippeextentions kan settes på tidligst 3 uker etter siste behandling- Leppene kan ikke være tørre og sprukne når du skal ha PMU. Vær hydrert og gjerne bruk en leppeskrubb et par dager før
- Har du fått noen form for fillers i leppene må du vente minst 1 mnd før du kan få lipblush
- Har du fått PMU lipblush og ønsker å ta fillers må du vente minst 1 mnd etter behandling før du kan ta fillers
- Dersom du har mye fillers er det ikke sikkert vi kan utføre behandlingen, ta kontakt og send oss bilde slik at vi kan vurdere det
- Hvis du har fått et sår på eller langs leppen kan vi ikke utføre behandlingen
- Hvis du har du hatt forkjølelsessår (munnsår/herpes) er det ikke unormalt at disse oppstår etter behandling, ta eventuelt kontakt med helsepersonell for videre behandling- Du må være over 18 år for å få behandling
- Er du gravid kan ikke behandlingen utføres
- Ammer du må du konsultere med lege eller jordmor før behandling. Etter behandlingen anbefaler vi at du venter med å amme i 24 timer
- Dersom du går på medisiner som er blodfortynnede eller som kan påvirke behandlingen må du konsultere med lege før behandling (blodfortynnende medisiner burde ikke tas samme dag som behandling)
- Dersom du går på antibiotika kan du ikke behandles
- Ved Hepatitt, HIV eller andre overførbare sykdommer kan du ikke få utført behandlingen
- Ved sykdom kan du ikke behandles

Ved andre usikkerheter iht. om du kan få permanent makeup er det bare å ta kontaktKontant eller faktura.

Ved faktura kan du velge mellom:
- Betalinsfrist innen 14 dager eller 30 dager
- Delbetal iløpet av 3 mnd eller 6 mndAvbestilling må skje senest 24 timer før oppsatt time.
- Dersom man ikke avbestiller innen riktig tid eller ikke møter opp til avtalt time vil det medføre til et gebyr på kr 500,-
- Avbestilling kan gjøres via mail, tlf eller sms